10+1 διάσημοι άνθρωποι που… έγιναν γάτες

Εσείς γνωρίζατε ότι μερικοί πολύ διάσημοι άνθρωποι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο εξαφανίστηκαν και στη θέση τους εμφανίστηκαν γάτες που τους μοιάζουν τρομερά;  Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι η εξαφάνισή τους συνέβη επειδή.. μεταμορφώθηκαν στις γάτες που τόσο τους μοιάζουν. Αυτό ήρθε να ρίξει φωτιά στους ψίθυρους ότι και διάφοροι αποθανόντες ξαναγύρισαν στον κόσμο ως γάτες!

Αλλά ας μιλήσουμε με ονόματα: Ο Γκρούτσο Μαρξ, ο Χίτλερ, ο Λένιν, o μεγάλος υπερεαλιστής ζωγράφος Σαλβαδορ Νταλί αλλά και εν ζωή διασημότητες όπως οι ηθοποιοί Άντριεν Μπρόντι και Άνταμ Ντράιβερ, γοητεύτηκαν (φαίνεται) τόσο πολύ από τις γάτες που αποφάσισαν να δουν τον κόσμο και από τα μάτια μιας γάτας! Φήμες λένε ότι από τότε που έγιναν γάτες, έπαψε να τους ενδιαφέρει τελείως η ανθρώπινη υπόστασή τους!

Τι; Μήπως είναι Ράδιο Αρβύλα; Ε εσείς πάτε γυρεύοντας! Δείτε τα παρακάτω φωτογραφικά ντοκουμένδα και πείτε μου αν παραμένετε δύσπιστοι! Και ΟΧΙ, δεν πρόκειται για φωτογραφίες που έχουν προκύψει από φώτοσοπ!

Αν τώρα εξακολουθείτε να μην πιστεύετε, ε τότε και εγώ νίπτω τας χείρας μου! Αν πάλι σας έκανε κλικ τούτη εδώ η αποκάλυψη μπορείτε να μου ζητήσετε πληροφορίες για το πως να γίνετε και εσείς μια γάτα – έστω και σε σώμα ανθρώπου! O σύνδεσμος, αμέσως παρακάτω αποκαλύπτει όλα τα μυστικά!

Ο Γκρούτσο Μαρξ έγινε γάτα και αποφάσισε να κόψει την κακιά συνήθεια του πούρου

Ο Σαλβαδόρ Ντάλι παράτησε τους υπερεαλισμούς και είπε να ασχοληθεί με το κυνήγι μύγας

Ο Λένιν είδε ότι το γατοΚΚΕ (μ-λ) έχει πάρει φαλλάγγι το Μ-Λ ΚΚΕ και είπε να ενισχύσει το δεύτερο

… ενώ ο Χίτλερ αφού δεν τα κατάφερε με τους ανθρώπους είπε να κάνει μια προσπάθεια και με τις γάτες

Οι εν ζωή

 

Ο Στηβ Μπουσέμι βαρέθηκε πια να είναι χούμαν & ειπε να δοκιμάσει και την τύχη του ως γάτα ακολουθώντας το ίδιο κόλπο: γουρλωμένα μάτια, προγναθισμός και Άγιος ο Θεός

O Γιουτζίν ο Λέβι ήθελε να δει πως είναι να είσαι γάτα με φρύδια! Ωραία ήταν, τελικά!

O Τζέιμι Χίνεμαν αφού κατάρριψε όλους τους μύθους των ανθρώπων είπε να πετύχει το ίδιο και με τις γάτες!

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την αποπομπή από το Καπιτώλιο, δεν άντεξε και έγινε μια αμφιλεγόμενη τζίντζερ!

Ο Άνταμ Ντράιβερ κατάλαβε πως δεν πρόκειται να γυρίσει καλύτερη ταινία από το Πάτερσον και αποφάσισε να γίνει μια .. ανατολίτικη κοντότριχη (α όλα κι όλα όχι ό,τι κι ό,τι)!

Ο Άντριεν Μπρόντι πάλι, μια και ως χούμαν δεν απέκτησε και τόσο μεγάλη φήμη, έγινε ο υπερδιάσημος Stache! Αλλά τα πράματα δεν πήγαν και πολύ καλά και.. πέθανε..

 

Για τελευταίο κράτησα τον Ρον Πέρλμαν! Φήμες λένε ότι οι περίφημες Μέιν Κουν τελικά δεν προέρχονται από ένα καράβι της Μαρίας Αντουανέτας που πήγε στο Νέο Κόσμο, αλλά από μια περίεργη κλωνοποίηση του θείου Ρον

tsitsosthecat.gr

Pin It on Pinterest

Share This