Τι είναι τα Orbs και γιατί τα βλέπουμε;

Τι είναι τα Orbs; Τα Orbs είναι ενεργειακές μπάλες. Εμφανίζονται σε φωτογραφίες κυρίως, ως μεγάλες λευκές μπάλες φωτός.

Έχετε τραβήξει ποτέ μια φωτογραφία, και όταν πάτε πίσω για να την δείτε, υπάρχει μια μπάλα φωτός ή μια αμυδρή εικόνα ενός ατόμου; Το φως δηλ μπορεί να έχει σχήμα σφαίρας ή άλλου σχήματος ή ακόμα και με διαφορετικό χρώμα.

Η wikipedia ορίζει τα orbs ως εξής:

Οι Φωτεινές σφαίρες (η ορολογία στα Αγγλικά είναι orbs) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα κυκλικά αντικείμενα, μερικές φορές με ένδειξη κίνησης, που εμφανίζονται στις φωτογραφίες με χρήση φλας. Βασιζόμενοι σε μη επιστημονικές θεωρίες υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι οι φωτεινές σφαίρες αυτές είναι ένδειξη ενεργειών, αύρας, υπερτρισδιάστατων οντοτήτων ή και φαντασμάτων. Στην πράξη τα σημάδια αυτά οφείλονται συχνά σε σκόνη ή νερό ή νιφάδες χιονιού οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στην μηχανή, μπροστά στο φακό και φωτίζονται από τη δύναμη του φλας κατά την διάρκεια λήψεως της φωτογραφίας.

wikipedia

Τα orbs για άλλους που ασχολούνται με θέματα εσωτερισμού, είναι μια διαφανής σφαίρα φωτεινής ενέργειας που συνδέονται με πνεύματα. Τα orbs μπορούν να εντοπιστούν σε φωτογραφίες ή ακόμα και σε βίντεο. Είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν μια εξήγηση και μια επιβεβαίωση για το τι είναι τα orbs. Ορισμένοι μάλιστα ρωτούν αν πρέπει να ανησυχούν.

Πολλές φορές, όταν διάμεσοι ή αλλιώς μέντιουμ δίνουν αναγνώσεις-readings, ένας αγαπημένος ως πνεύμα θα εμφανιστεί και θα τους πει:

“Πείτε τους να κοιτάξουν προσεκτικά τη φωτογραφία του γάμου τους. Θα δουν μια μπάλα φωτός — Αυτός είμαι εγώ.»

Ο πνευματικός κόσμος είναι τόσο δραστήριος:

Οι αγαπημένοι σας εξακολουθούν να παρακολουθούν, κυρίως τις τελετές σας, που σημαίνουν τόσα πολλά για εσάς….

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών που βιώνουμε παγκοσμίως, ο πνευματικός κόσμος είναι τόσο δραστήριος. Επειδή πραγματικά θέλουν να ξέρετε ότι οι αγαπημένοι σας στον ουρανό είναι κοντά. Προσφέροντας προστασία και αγάπη, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών. Είναι σαν να εμφανίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα για να παρέχουν την υποστήριξή τους σε εμάς.

Ακόμα κι αν μια ψυχή δεν μπορεί να είναι εδώ στη φυσική μορφή, εξακολουθεί να βρίσκεται γύρω σας, δηλαδή γύρω από τους αγαπημένους της. Οι άνθρωποι θέλουν επιβεβαίωση ότι το orb που βλέπουν είναι ο αγαπημένος τους, που έρχεται μέσα από την εικόνα.

Ο καλύτερος τρόπος για να το επιβεβαιώσει κάποιος είναι να κοιτάξουν την εικόνα, να κλείσουν τα μάτια τους και να προσπαθήσουν να κάνουν μια σύνδεση μόνοι τους. Αν, για παράδειγμα, έχετε την αίσθηση της παρουσίας του πατέρα σας ενώ κοιτάτε την εικόνα, ή μπορείτε να ακούσετε τη φωνή του μέσα στο κεφάλι σας, πρέπει απλώς να εμπιστευτείτε τα δικά σας ένστικτα.

Κάποια Μέντιουμ ή αλλιώς διάμεσοι, μπορούν να δουν μέσα στη σφαίρα ή να σας δώσουν μια περιγραφή του ποιος είναι γύρω σας, σε αυτές τις ενεργειακές σφαίρες φωτός.

Τα χρώματα των Orbs:

Τα χρώματα των σφαιρών μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Γενικά, έχουμε διαβάσει άρθρα στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι τα χρώματα μιας σφαίρας orb φαίνεται να συμπίπτουν με το ενεργειακό κέντρο στο σώμα του ενδιαφερόμενου που ονομάζεται τσάκρα. Τα φωτεινά, καθαρά χρώματα της σφαίρας δείχνουν την όμορφη ενέργεια που έρχεται μαζί σας…

Το κόκκινο χρώμα στη σφαίρα που είδατε μπορεί να ήταν ο παππούς σας. Είναι μια ισχυρή και προστατευτική ενέργεια… Σαν μια μεγάλη αγκαλιά για σας. Σας προσέχει από τον ουρανό.

Τα λευκά orbs μπορεί να είναι από τους γονείς σας: Η ενέργεια προοριζεται να είναι ενθαρρυντική και να προσπαθήσει να σας εμπνεύσει… Οι γονείς σας θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Ότι είστε στο σωστό δρόμο στη ζωή και να παραμείνετε σε αυτή την πορεία.

Πολλοί λένε ότι έχουν συναντήσει orbs κατά τη διάρκεια μιας γιορτής ή μιας σημαντικής εκδήλωσης της ζωής. Όπως ένας γάμος ή μια οικογενειακή συγκέντρωση. Θεωρούμε ότι αυτό ισχύει για όλους μας.

Ακριβώς όπως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήταν μαζί σας σωματικά σε όλες τις σημαντικές περιπτώσεις σας ως ζωντανοί, προσπαθούν να ενωθούν και πάλι με εκείνες τις οικογενειακές εκδηλώσεις. Μόνο που αυτήν τη φορά, είναι παρόντες ως πνεύμα. Ως ενεργειακή μπάλα ή αλλιώς ως orb. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά μπορείτε να δείτε orbs σε φωτογραφίες γάμου, φωτογραφίες αποφοίτησης ή οικογενειακές γιορτές και τραπέζια.

Τι είναι τα Orbs; Τα orbs είναι ενέργεια…

Τα orbs είναι γνωστά ως «Orbs πνεύματος.» Όπως τα orbs είναι ενέργεια, έτσι είμαστε κι εμείς ως πνεύματα. Οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι ενέργεια και δονείται με την δική του συχνότητα. Οι πράξεις που αυξάνουν τη δονητική μας ενέργεια μας κάνουν πιο πιθανό να βιώσουμε και να δούμε orbs. Αυτές οι πράξεις περιλαμβάνουν:

  • Πνευματική τελετουργία, όπως προσευχή, λατρεία,
  • Θεραπευτική υπηρεσία, όπως τορέικι.
  • Μπορείτε επίσης να τα δείτε ενώ είστε έξω στη φύση. Σε μια διαλογιστική διάθεση και θέση…

Τα κατοικίδια, μπορούν ακόμα πιο εύκολα να δουν με τα μάτια τους αυτές τις ενεργειακές μπάλες δηλαδή τα orbs… Οι γάτες είναι ιδιαίτερα διαισθητικά ζώα και μπορούν πιο εύκολα να βλέπουν orbs. Αν ο σκύλος σας κουνάει την ουρά του ή γαβγίζει στο «τίποτα», σε ένα απλό τοίχο χωρίς να έχει οποιαδήποτε σκιά ή χρώμα, τότε μάλλον διαισθάνεται το πνεύμα μιας ενεργειακής σφαίρας. Τα orbs είναι γνωστό ότι παίζουν και με τα κατοικίδια ζώα μας. Ίσως γι’ αυτό οι γάτες αγαπούν τόσο πολύ τους δείκτες λέιζερ…

Πρόσωπα μέσα στις ενεργειακές μπάλες

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να δουν πρόσωπα μέσα στα orbs. Τα orbs κάποιες φορές μπορούν και έχουν βασικά διακριτικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου ή ακόμη και πολλαπλά πρόσωπα σε μία ενεργειακή σφαίρα.

Έχετε κάποια ιστορία να μας περιγράψετε σχετικά με την ύπαρξη ενεργειακών σφαιρών ή αλλιώς orb. Έχετε κάποια φωτογραφία που μπορείτε να μας στείλετε; Αν θέλετε να τη δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας μη διστάσετε να το κάνετε. Είμαστε πρόθυμοι να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε αξίζει να το δουν και άλλοι και να βοηθηθούν σχετικά με τα orbs ή αλλιώς τις ενεργειακές σφαίρες.

Θυμηθείτε, τα πνεύματα είναι απίστευτα δημιουργικά και επίμονα στο να μιλάνε μαζί μας. Οι αγαπημένοι μας που έχουν αποβιώσει θα χρησιμοποιήσουν κάθε ενεργητικό εργαλείο στη διάθεσή τους, για να φτάσουν σε σας. Μερικά από τα πνευματικά εργαλεία είναι τα παρακάτω:

  • Όνειρα,
  • Νομίσματα,
  • Συγχρονικότητες και επαναλαμβανόμενες ακολουθίες του ίδιου αριθμού

είναι μερικές από τις μεθόδους που έχουμε ήδη καλύψει. Τα orbs, είναι η “ελαφριά” ενέργεια. Μία ακόμα εκπληκτική επιλογή επικοινωνίας από ανθρώπους που αγαπήσαμε και έχουν χαθεί… Αλλά τίποτα δεν χάνεται όπως έχουνε πεί γιατί όλα είναι Ενέργεια.

aggeloi.gr

Pin It on Pinterest

Share This