Ανέλυσε τη δομή του προσώπου, τον τόνο του δέρματος και την έκφρασή της για να «αιχμαλωτίσει τις χειρονομίες και τις εκφράσεις με δυναμικό τρόπο», αναφέρει η Daily Mail.
Στη συνέχεια, ο ειδικός τεχνολογίας χρησιμοποίησε τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης του – τα οποία προηγουμένως είχαν προγραμματιστεί να μελετούν μεγάλα σύνολα δεδομένων για ανθρώπινα πρόσωπα και σώματα – για να αναδημιουργήσει φωτογραφίες που μοιάζουν με ζωή.
Η Παναγία της Γουαδελούπης, επίσης γνωστή ως η Παναγία της Γουαδελούπης, είναι ένας καθολικός τίτλος που δόθηκε στη Μαρία, μητέρα του Ιησού, ο οποίος έχει συνδεθεί με τη μυστηριώδη υπερφυσική εμφάνισή της σε έναν Μεξικανό αγρότη που ονομάζεται Χουάν Ντιέγκο.
Οι Καθολικοί πιστεύουν ότι η Μαρία άφησε μια θαυματουργή εικόνα της εμφάνισής της στον μανδύα του από ίνες κάκτου, που υπάρχει ακόμα και σήμερα στη Βασιλική της Παναγίας της Γουαδελούπης στην Πόλη του Μεξικού.
Η εικόνα της Μητέρας Μαρίας στον μανδύα απεικονίζεται με χρυσές ακτίνες φωτός που λάμπουν πίσω της, που αντιπροσωπεύουν τον ήλιο.
Δείτε τις εικόνες: