Γερ. Καλογεράκης: Πύλες, φωτεινές σφαίρες, όντα φωτός, υπερεπικοινωνία

Γερ. Καλογεράκης: Πύλες, φωτεινές σφαίρες, όντα φωτός, υπερεπικοινωνία

Η επιστήμη μετατρέποντας την επιστημονική φαντασία σε φανταστική πραγματικότητα άλλαξε τον κόσμο μας, τον έκανε μαγικό καθρέφτη, μέσα στον οποίο βλέπεις ότι μπορεί να φανταστεί ή δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της φανταστικής πραγματικότητας ήταν η ανακοίνωση της ΝΑΣΑ, ότι υπάρχουν κρυφές πύλες στο μαγνητικό πεδίο της Γης από τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί διαφυγή από και προς τα αστέρια και διέθεσε τεράστια ποσά για τη μελέτη τους.

Οι πύλες αυτές είναι γνωστές, άλλες σαν πύλες των άστρων, άλλες ως σκουληκότρυπες ή εξωδιαστατικές πύλες, άλλες ως δίαυλοι επικοινωνίας και αποτελούν αντικείμενο μελέτης της θεωρητικής φυσικής και της αστρονομίας επί δεκαετίες.

Σήμερα, όλη η έρευνα της ύπαρξης και της λειτουργίας τους, φαίνεται ότι πλησιάζει στο τέλος της, καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε την κατανόηση μας για την αληθινή φύση της πραγματικότητάς μας.

Υπάρχουν πολλές μαγνητικές πύλες που ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές την ημέρα και συνδέονται με τον ήλιο ο οποίος είναι μια γιγαντιαία πύλη του γαλαξία.Από τις πύλες που έχει ανακαλύψει η ΝΑΣΑ πολλές από αυτές βρίσκονται μερικά χιλιόμετρα πάνω από τη Γη και άλλες φθάνουν μέχρι τη γη.

Από αυτές άλλες είναι βραχύβιες, άλλες είναι μόνιμες, άλλες διαστάσεων μερικών δεκάδων μέτρων και άλλες γιγαντιαίες, εκατοντάδων χιλιομέτρων και συνεχούς διάρκειας.Οι μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθείς και φευγαλέες, ανοίγουν και κλείνουν χωρίς προειδοποίηση και δεν υπάρχουν πινακίδες που να μας δείχνουν την ύπαρξή τους.

Στη φυσική, μια σκουληκότρυπα ή σήραγγα επικοινωνίας, είναι μια θεωρητική συντόμευση του χωροχρόνου μέσα στην οποία δεν ισχύουν οι χωροχρονικοί περιορισμοί του τρισδιάστατου χώρου. Συχνά αναρωτιόμαστε πώς οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν από το μακρινό σύμπαν σε άλλα αστρικά συστήματα και γαλαξίες, σε άλλα σύμπαντα και μέχρι τη γη, έξω από τους γνωστούς νόμους του χωροχρόνου;

Η σκουληκότρυπα θα μπορούσε να είναι μία από τις πολλές εξηγήσεις αυτών των ταξιδιών.Φαινόμενα όπως η τηλεπάθεια, η ενορατική πρόγνωση επερχόμενων γεγονότων και η διαίσθηση, θεωρούνται εκδηλώσεις της υπερεπικοινωνίας μέσω του υπερδιαστήματος. Όταν πριν από δέκα εφτά χρόνια έγραφα για τις φωτεινές σφαίρες αντιμετώπισα καχυποψία και ειρωνικά σχόλια.

Σήμερα η επιστήμη τις ονομάζει «Όντα του Φωτός», εξερευνητές των γαλαξιών, που κινούνται μέσα από τις σκουληκότρυπες, χωρίς τους κινδύνους των διαστρικών ταξιδιών.

Έλκονται από θετικά αισθήματα χαράς, αγάπης, καλοσύνης και ευγνωμοσύνης, ατομικά ή σε ομαδικές εκδηλώσεις, όπως σε μια λιτανεία, μια κοινή προσευχή, ένα ομαδικό διαλογισμό ή όταν η προσοχή είναι στραμμένη με ένταση σε κάτι.

Η επιστήμη ψάχνει να βρει το κλειδί και τα μυστικά του σύμπαντος για να ανοίξει την κοσμική πύλη που οδηγεί στο βασίλειο των Θεών.Η εμφάνιση των φωτεινών σφαιρών στα Ελληνικά ιερά ήταν ένδειξη θετικών οντοτήτων και σύνηθες φαινόμενο.

Οι σύγχρονες επιστημονικές θεωρίες προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο των σφαιρών υποστηρίζοντας την άποψη ότι ολόκληρο το σύμπαν είναι γεμάτο λογικά όντα, σε άπειρες μορφές και σχήματα και οι σφαίρες πρέπει να είναι δημιουργήματα προηγμένων πολιτισμών.

Το τι ακριβώς βλέπει ένας άνθρωπος εξαρτάται πλήρως από την προσωπική του ευαισθησία, την υποκειμενική του αντίληψη και τα θρησκευτικά του πιστεύω. Οι θρησκόληπτοι, αν μπορούσαν να δουν τις φωτεινές σφαίρες θα τις χαρακτήριζαν θαύμα, ενώ οι Έλληνες μύστες λόγω του πνευματικού τους επιπέδου είχαν συνηθίσει να τις βλέπουν στα ιερά τους σαν μία εκδήλωση παρουσίας των θεών τους. Κάθε άνθρωπος μεταφράζει τα ίδια ακριβώς ερεθίσματα με τελείως διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το γνωσιολογικό του επίπεδο.

Τελευταία άρχισαν να πληθαίνουν οι μαρτυρίες για θεάσεις φωτεινών σφαιρών, όχι μόνο στις φωτογραφίες αλλά και με γυμνό μάτι. Είναι απορίας άξιο, για ποιο λόγο το φαινόμενο αυτό πύκνωσε τόσο πολύ.

Κοινή αντίληψη είναι ότι σχετίζεται με τον νέο κόσμο που άρχισε μετά την 21.12.2012 και είναι ένα φαινόμενο που μαρτυρά την πλανητική εξέλιξη. Ήρθε η στιγμή των ουρανών και οι φωτεινές σφαίρες είναι οι προάγγελοι της νέας εποχής. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής και έχουν ανοίξει οι δίοδοι από άλλες διαστάσεις κι άλλα πεδία ύπαρξης.

Η Αμερικανίδα γιατρός, Κάρολ Λώσον, υπνοθεραπεύτρια, διδάσκαλος της ηλεκτρονικής του ανθρώπινου σώματος στις ΗΠΑ, μετά από δυόμισι χρόνια καθημερινής επαφής με τις σφαίρες, έγραψε σε ένα άρθρο της:

«ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ή ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΪΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Ή ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Οι σφαίρες βρίσκονται σε υψηλές συχνότητες και μπορούν να δουν όλο όσο συμβαίνουν στις χαμηλότερες, έτσι μπορούν και συλλαμβάνουν τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα από απόσταση, διαβάζουν τη σκέψη, γνωρίζουν την επιθυμία και εμφανίζονται όταν τις καλούν.

Έρχονται στον κόσμο μας από μια άλλη πραγματικότητα, που είναι η Πέμπτη διάσταση και γι’ αυτό δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε αφού μπορούν να παίρνουν ταχύτατα διάφορα σχήματα, να αλλάζουν χρώματα, να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται.

Οι σφαίρες είναι δημιουργήματα υψίστης τεχνολογίας φωτός, για τις οποίες γράφω λεπτομερώς στο βιβλίο μου «Η Άγνωστη Αρχαιολογία των Ελλήνων». Χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές τους για την εξερεύνηση απομακρυσμένων περιοχών του σύμπαντος και για τηλεσκοπική πλοήγηση του Γαλαξία μας.

Τους παρέχουν τη δυνατότητα να παρατηρούν, καταγράφουν, ακόμη και να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο μας, χρησιμοποιώντας υπερδιαστατική τηλεμεταφορά και υποβοήθηση των επικοινωνιών.

Η έρευνα των σφαιρών αυτών σήμερα έχει προχωρήσει και διαπιστώθηκε ότι είναι κατασκευασμένες από ενεργειακές δίνες υψίστης τεχνολογίας, η συγκέντρωση των οποίων έχει ανοίξει κοσμικούς διαύλους δινών οργόvης σε 35 μέρη του κόσμου, 11 από τα οποίο βρίσκονται στον Ελλαδικό χώρο.

Τους διαύλους τους χρησιμοποιούν οι υπερβατικές οντότητες.Οι δίνες προϋπάρχουν για περισσότερο από ένα εκατομμύριο χρόνια και πάντα ανιχνεύουν για ζωή σε άλλους πλανήτες και άλλους γαλαξίες. Αντίθετα η ανθρωπότητα, για χιλιάδες χρόνια αγνοεί ότι δεν είναι μόνη στο σύμπαν και αρνείται να αποδεχτεί την αλήθεια.

Γερ. Καλογεράκης, “Το Κάλεσμα Των Άστρων”, σελ. 108 – 113, εκδ. Δίον, Θεσσαλονίκη 2017.

diadrastika.com

Pin It on Pinterest

Share This